Diensten

Werving & Selectie

Kies je voor deze vorm van samenwerken, dan nemen we jou het gehele werving- & selectieproces uit handen. Tijdens het gehele traject adviseren, ondersteunen en begeleiden we zowel jou als de kandidaat. We stellen samen een functieprofiel op, bepalen de functie-eisen en zorgen voor een goede vacaturetekst. Vervolgens maken wij een selectie van kandidaten en fungeren als sparringpartner voor beide partijen.
Lees meer

Recruitment Partnership

Heeft je bedrijf meerdere vacatures per jaar en zoek je een partner die jou doorlopend het hele recruitmentvraagstuk uit handen kan nemen? Ga dan een partnership met ons aan. We verdiepen ons in de bedrijfscultuur en de medewerkers en leren elkaar steeds beter kennen. Bij nieuwe vacatures heb je na verloop van tijd aan een half woord genoeg en weten wij precies wat jij belangrijk vindt, zodat we daar effectief op kunnen inspelen. Wij geven jouw trajecten meer dan de nodige zorg en aandacht, zodat jij dit kunt loslaten en kunt vertrouwen op een passende nieuwe medewerker.
Lees meer

Interim Recruiter

In sommige gevallen vraagt de zoektocht naar nieuw talent net iets meer aandacht of er is gewoonweg behoefte aan kortere lijnen met een recruiter. Hiervoor is onze inHouse solution de beste keuze. Een van onze recruiters werkt één of meerdere dagen per week vanuit jouw organisatie. Zo is er altijd een sparringpartner op locatie en kan snel en efficiënt geschakeld worden.
Lees meer

Uitzenden & detacheren

Zoek je iemand die je op uitzend- of detacheringsbasis wil inzetten? Door onze samenwerking met Pay for People kunnen wij zowel uitzend- als detacheringscontracten aanbieden. Wij gaan op zoek naar de kandidaat en onze samenwerkingspartner Pay for People regelt alle andere zaken, zoals verloning, contract en facturatie. Zoek je een kwalitatief goede kandidaat voor een uitzend- of detacheringsfunctie?
Lees meer

Mydrive analyse

Hoe maak je een keuze tussen twee goede kandidaten? Is er steeds sprake van een mismatch? Hoe vorm je een complementair team en zet je ieder in z’n kracht?
Een MyDrives drijfverenanalyse biedt hier uitkomst! Een laagdrempelige, snelle maar gebleken effectieve tool om de juiste match te maken.
Lees meer
Deel deze pagina op