MyDrives Analyse

Gratis Miniscan

Welk type ben jij? Door de bijgaande miniscan in te vullen, krijg je een helder inzicht in welk kleurentype het beste bij je past.
Lees meer

Een eigen MyDrives specialist

Zendkracht heeft eigen gecertificeerde MyDrives specialisten in huis. Dit houdt in dat deze recruiter is opgeleid om de resultaten van de analyse exact te kunnen lezen en interpreteren. Heel handig om zo waardevolle feedback over bepaalde drijfveren te ontvangen in een persoonlijk consult. Onze specialist kan je vertellen hoe je hier het beste mee om kunt gaan en hoe je je drijfveren optimaal benut. Hij/zij kan een kandidaat helpen inzicht te krijgen in zijn of haar krachten en hoe deze maximaal inzetbaar zijn in een nieuwe functie. Zo wordt nieuw talent nog efficiënter.

In een groepssessie gaat de MyDrives specialist in op de verschillende drijfveren, eigenschappen en beweegredenen. Begrijp elkaars beslissingen en handelingen om als team sterker te functioneren (zet een ieder in z’n kracht) en waardering voor elkaar te creëren.

MyMatch

Een extra mogelijkheid die wij aanbieden is een MyMatch analyse. Dit houdt in dat de werkgever bij aanvang van de wervingsprocedure een korte online MyMatch vragenlijst invult, met als doel helder te krijgen welke kleurenprofielen passen bij de vacature. Hierdoor wordt de match geoptimaliseerd.

Goed om te weten: zowel MyDrives als MyMatch kan ook bij eigen werving worden ingezet, dus los van een recruitmenttraject bij Zendkracht.

Deel deze pagina op