zendkracht

het team

Met het hele team acteren we steeds vanuit onze vier kernwaarden: persoonlijk, oprecht, lef en een gezonde dosis humor! Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen binnen het team in zijn kracht staat. We zijn er namelijk van overtuigd dat als je dát doet waar je goed in bent en energie van krijgt, je pas echt waarde toe kunt voegen. Deze overtuiging is tevens onze leidraad in de zoektocht naar die 100% match tussen werkgever en kandidaat. Daarbij kunnen we ook nog eens terugvallen op meer dan 35 jaar recruitmentervaring binnen ons team.
Klik door en leer onze toppers beter kennen!

onze aanpak

Bij Zendkracht pakken we de zaken nét iets anders aan. Net zoals Karolien ooit is gestart, vliegt ons team alle opdrachten aan met lef en daadkracht! Als Limburgs recruitmentbureau zoeken wij de verbinding tussen talenten en bedrijven. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en adviseren graag in het volledige recruitmentvraagstuk. Zendkracht staat voor professionaliteit, betrokkenheid en integriteit, zowel richting klant als kandidaat. Zo vinden wij die 100% match!

Lees meer over Zendkracht en onze 10 krachtige stappen en waarom wij het meest bijzondere recruitmentbureau van het zuiden gaan worden!

Deel deze pagina op