Betawerk in de spotlight

14-08-2020
Ze zijn het snelst groeiende internetbureau van Limburg. Binnen hun team van 18 medewerkers (and counting) vind je alle competenties terug. Op basis van een doordachte strategie ontwikkelen ze slimme oplossingen voor complexe vraagstukken. Ze werken 100% open source en zijn door hun uitgekiende werkwijze een geoliede machine. Hun klanten zijn overheden, zorginstellingen en grote commerciƫle organisaties.Vanuit hun vestiging op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen werken ze met passie aan hun vak.

Betawerk als werkgever

Ga je als werknemer bij Betawerk aan de slag, dan kom je terecht in een platte organisatie. Er heerst een fijne direct-aanspreekbaar-voor-iedereen-cultuur waar gestructureerd te werk wordt gegaan. Ieder teamlid krijgt dan ook een hoofdrol en bijrol, zodat de werkwijze voor iedereen helder is. Samen werken alle medewerkers elke dag weer aan het waarmaken van de bedrijfsambitie: hét internettoonaangevend bureau worden van Zuid-NederlandZuid-Limburg!
 

Wat doen ze?

Het realiserenontwikkelen van effectieve websites en apps met Drupal CMS alsmede en het ontwikkelenbedenken van slimme digitaleonline strategieën is Betawerk op het lijf geschreven. Dit doet n ze  Betawerk met behulp van methodieken zoals Service Design Thinking. Ze verzamelen user stories en brengen de customer journey in kaart. Ook gebruiken ze vaak het Drupal CMS,  (één van de meest gebruikte open source CMS'enontwikkelsystemen ter wereld,) om  de online strategie volledig te laten aansluiten op de behoefte van de eindgebruiker en die tevens past binnen de context van de klant.

Voor Betawerk zijn websites en apps geen op zichzelf staande tools, maar onderdeel van een slimme, vernieuwende aanpak. Daarnaast staat het opleveren van een goed product op nummer één, maar blijven ze ook voortdurend betrokken bij het klantproces. Het verlenen van een uitstekende service is dan ook hun streven.!


 

Wist je dat…

Betawerk een aantal prijswinnende projecten op hun naam heeft staan? Ze wonnen in 2016 de Zilveren Dutch Interaction Award (de belangrijkste prijs voor online in Nederland) met hun case voor het MUMC+ én in 2017 leverde hun werk meerderemaar liefst drie nominaties op voor de Drupal Splash Award, met één award .


 

Jouw match met Betawerk

Het waarmaken van hun bedrijfsambitie: hét toonaangevend bureau worden van Zuid-Limburg, is hun missie en daarom ook die van jou. Werk jij graag met PHP, Drupal en Symfony? Mooi! Dat zijn de technieken die Betawerk elke dag inzet. Ben jij daarnaast ook nog leergierig, ambitieus en resultaatgericht? Dan ben jij wellicht een match! Enthousiast geraakt? Bekijk dan snel de vacature.

Deel deze pagina op