MN Adviseurs & Accountants in de spotlight

05-10-2020
Ze willen geen klanten, maar relaties en samen staan ze sterk. MN adviseurs & accountants is een allround advies- en accountantskantoor dat elke dag opnieuw vanuit deze motto’s werkt; het is hun DNA. Maar wat bedoelen ze hier nou precies mee? Simpel, klant worden is een keuze, maar een relatie opbouwen en behouden is de échte uitdaging!

Wie zijn ze?

Het team van MN adviseurs & accountants, gelegen in Beek, bestaat uit gedreven en ervaren hooggekwalificeerde professionals, ieder werkzaam binnen zijn eigen vakgebied. René Nijsten (Fiscaal Jurist) en Marco Mulders (Accountant) zijn de founders van MN adviseurs & accountants. Ze hebben voorheen bij grote en middelgrote advies- en accountantskantoren gewerkt en hebben elkaar daar ook leren kennen. In februari 2019 besloten ze samen hun eigen kantoor op te starten, vanuit hun eigen visie. Ze hanteren een eigenzinnige en vernieuwende filosofie binnen hun vakgebied. Ze kijken samen met jou proactief vooruit in plaats van dat ze enkel aan traditionele geschiedschrijving doen. Dit hangen ze op aan hun slogan: “Your future is our mission.” Uiteraard blijven ze zich als modern advies- en accountantskantoor bewust van de maatschappelijke rol van de accountant als voorgeschreven binnen hun beroepsregels. 

Wat doen ze?

Termen als structuuroptimalisatie, balansoptimalisaties, risico- en aansprakelijkheidsspreiding en fiscale optimalisatie en financiële planning gaan bij MN adviseurs & accountants dagelijks over de tong. Als adviseurs in de breedste zin van het woord staan ze jou dagelijks bij in al jouw ondernemersvragen, maar behartigen ze ook je privébelangen. Ze denken strategisch met je mee en helpen je op het gebied van nationale en internationale fiscaliteit. Zo verzorgen ze bijvoorbeeld jouw belastingaangiften en gaan ze daarnaast ook graag met jouw fiscale positie aan de slag om deze te optimaliseren. Daarbij spelen ze in op de actualiteit en de telkens veranderende wet- en regelgeving. 

Wist je dat…

  • Ze zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)?
  • Ze jou op interim-basis kunnen ondersteunen op het gebied van administratieve, financiële dan wel management issues in de breedste zin van het woord?
  • Ze internationaal georiënteerd zijn? Binnen hun team hebben ze veel kennis en kunde van de rechtsgebieden van Nederland, Duitsland en België.
  • Ze samenwerken met Payroll Totaal voor jouw salarisadministratie en advies op het gebied van o.a. CAO’s en arbeidsrecht? 

Jouw match met MN adviseurs & accountants

Heb jij een passie voor Accountancy en houd jij ervan om de puntjes op de i te zetten? Wil jij werken in een snelgroeiend, dynamisch team? Én streef jij net als MN adviseurs & accountants het motto “wij willen geen klanten, maar relaties” na? Dan zou jij wel eens een goede match kunnen zijn!

Zie jij jezelf de financiële administratie verwerken van verschillen klanten (relaties) uit diverse branches? Ben jij innovatief ingesteld en denk je graag mee over de groei van het bedrijf? Bekijk dan snel de vacature Junior Assistent Accountant

Heb jij al wat werkervaring, een dienstverlenende instelling en ben jij cijfermatig sterk aangelegd? Bekijk dan zeker de vacature Assistent Accountant

Vragen over de vacature of over MN adviseurs & accountants? Benader Nadia Dzon dan gerust via nadia@zendkracht.nl of via +316 33 100 888. 

Deel deze pagina op