Onze diensten: Interim Recruiter en MyDrives Analyse

11-01-2021
Iedere organisatie heeft zijn eigen kenmerkende bedrijfscultuur. Meestal werken er voornamelijk medewerkers die ook ├ęcht binnen dat plaatje passen. Zo boek je immers optimaal resultaat en ontwikkelen je medewerkers zich als waardevolle krachten voor jouw organisatie. Wanneer er dan een nieuwe functie vrijkomt, is het vanzelfsprekend dat de nieuwe medewerker een 100% match moet zijn met die kenmerkende bedrijfscultuur. Maar hoe realiseer je dit als manager?

Je eigen Recruiter

Het vinden van een nieuwe medewerker is in deze krappe arbeidsmarkt vaak een lastige taak. Wanneer het functieprofiel dan ook nog nét iets complexer is of wanneer je sneller resultaat wenst, biedt onze dienst Interim Recruiter uitkomst. Dit houdt in dat één van onze recruiters één of meerdere dagen per week bij jou op kantoor werkt, zodat de lijnen kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Dit werkt voor beide partijen zeer efficiënt en zorgt voor een goede doorloop van het traject. Daarnaast leert de Recruiter de bedrijfscultuur en de medewerkers goed kennen, iets dat zeer waardevol is voor het vinden van die 100% match.

Drijfveren inzichtelijk maken

Wil je naast of in plaats van een eigen Interim Recruiter de drijfveren van een mogelijke kandidaat in kaart brengen en daarmee analyseren of hij/zij binnen jouw bedrijfscultuur past? Vraag dan eens een MyDrives analyse bij ons aan. Waarom doet iemand de dingen op de voor hem/haar zo kenmerkende wijze? En waar krijgt iemand energie van of juist niet? Een MyDrives analyse kan een fijne manier zijn om je kandidaat beter te leren kennen. 
 

MyDrives is laagdrempelig: het beantwoorden van de vragen kost ongeveer 30 minuten en geeft toch een heel accuraat beeld. Het rapport is eenvoudig beschreven en voor iedereen goed leesbaar. De drijfveren van jouw mogelijke kandidaat zijn direct inzichtelijk. Aan jou rest dan alleen nog de vraag: ‘Is het een match?’

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een Interim Recruiter? Vraag dan hier een gratis consult aan waarin we meedenken over jouw vraagstuk. Heb je (daarnaast) interesse in een MyDrives analyse en ben je benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Lees er hier meer over en doe de gratis miniscan die jou inzicht geeft in welk kleurentype het beste bij je past.
 

Deel deze pagina op