Zendkracht 2.0

05-07-2019
Eindelijk is het zover, Zendkracht gaat verder in een nieuw jasje! Trots zijn we op onze nieuwe look & feel, die uitstraalt waar wij voor staan: professionaliteit, gedrevenheid en vooruitgang. Want Zendkracht kijkt vooruit. Wij zien hoe de markt en daardoor ons vak verandert, hoe belangrijk marketing en online zichtbaarheid zijn en dat Employer branding in opmars is. Graag groeien wij mee met deze veranderingen en daarbij hoort een nieuwe huisstijl én een geheel vernieuwde website.

Naast al deze wijzigingen blijven echter ook een heleboel zaken hetzelfde, want ‘wat goed is, moet je niet veranderen’. Zo gaan wij nog steeds met volle overtuiging voor die 100% match en krijgen zowel opdrachtgever als kandidaat onze volledige focus. Hierbij handelen we steeds vanuit onze vier kernwaarden Persoonlijk, Oprecht, Lef en Humor en zijn wij pas tevreden als alle partijen tevreden zijn!

Zendkracht 2.0: wij duiken volop in dit nieuwe avontuur en kijken vol vertrouwen naar de toekomst. Ons doel? Het beste recruitmentbureau in de regio worden, waar het belang van zowel klant als kandidaat altijd voorop staat en waar net dat stapje extra gezet wordt voor het beste resultaat. En dat is pas het begin…

Deel deze pagina op