Zendkracht presenteert nieuwe editie Zendkracht Magazine

17-12-2021
Met gepaste trots presenteren wij de tweede editie van ons Zendkracht Magazine. In dit magazine staat de groei van personeel centraal en delen we inspirerende verhalen van diverse organisaties over de huidige arbeidsmarkt.

Mens centraal zetten

Recruitment wordt vaak in één adem genoemd met HR, en dat is mede waarom wij zo’n fantastisch vak hebben. HR staat voor Human Resource (Personeelszaken), oftewel: de mens centraal zetten.

In deze toch wel overspannen arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker om de mens centraal te zetten. Hoe dubbel het ook klinkt: we zullen noodgedwongen veranderingen moeten doorvoeren in het personeelsbeleid. Zo kunnen we de nieuwe generatie op de arbeidsmarkt bijvoorbeeld niet op een old fashioned way blijven benaderen. Dat werkt niet meer. Meegaan met de tijd én innoveren zijn de sleutelwoorden. Het mooie hiervan is dat we steeds dichter bij de kern komen van waar het uiteindelijk allemaal om draait: de mens.

Groei

Als je mensen namelijk de ruimte geeft om te floreren, krijg je meer tevredenheid, meer vertrouwen, meer toewijding én meer (werk)plezier. Al deze aspecten dragen bij aan een stevige(re) basis van jouw organisatie, maar tevens aan een mooiere wereld. En dat is iets wat we allemaal willen, toch?

Het betekent zoals eerder gezegd wel dat je als bedrijf moet blijven innoveren en meebewegen om steeds goed in kaart te hebben waar de behoefte van de medewerker ligt. Daarmee blijf je enerzijds jouw werknemers stimuleren om continu het beste uit zichzelf te halen, anderzijds ontwikkel jij je als organisatie tot een nog aantrekkelijkere werkplek om nieuw personeel aan te trekken.

In ons magazine geven we het woord aan daadkrachtige vakmensen die bovenstaande beseffen en enkele mooie tijdsgebonden (praktijk)voorbeelden benoemen die kunnen bijdragen aan deze noodgedwongen verandering.

Laat je inspireren en onthoud dat verandering groei is!

Vraag nu het Zendkracht Magazine aan

Wil jij een exemplaar van ons nieuwe Zendkracht Magazine? Klik hier om het aan te vragen. Hopelijk kunnen we elkaar het komend jaar weer met regelmaat persoonlijk ontmoeten.

Deel deze pagina op