over Denis

Denis is een communicatieduizendpoot met journalistieke ervaring. Hij brengt verhalen tot leven en probeert met zijn boodschap altijd in te spelen op het gevoel van de mens en antwoord te geven op de vraag ‘What’s in it for me?’.

Denis Geuenich Content Marketeer | Verhalenverteller

"Elke dag weer leren wat je gisteren nog niet wist"

Van nature is hij oprecht geïnteresseerd en stelt hij veel vragen. Denis is analytisch ingesteld en houdt ervan om te worden uitgedaagd. Hij staat graag met de voeten in de klei, voelt zich nergens te goed voor en denkt graag mee over zaken die belangrijk zijn voor de lange termijn.

Schotel Denis een goede portie muziek (hardstyle) voor en hij gaat hélemaal los. Een speciaal biertje drinken met zijn vrienden – in combinatie met een heerlijke portie spareribs – is iets waar hij zeker geen ‘nee’ tegen zegt. Naast vrije tijd besteden met zijn vrienden geniet Denis volop van zijn gezin: zo is z’n dochtertje Noor zijn grootste trots en betekent ze alles voor hem. Verder houdt hij ervan om veel van de wereld te zien en sport hij regelmatig. Goed om te weten: ook al zegt Denis dat hij tegen zijn verlies kan en het hem niets uitmaakt, stiekem vindt hij het toch wel fijn als hij wint.

Deel deze pagina op