Over Dion

Dion Geurts is als Junior Recruiter op de Zendkracht-trein gesprongen omdat hij het onder meer als unieke kans ziet om als starter aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt. De veelzijdigheid van het werk en het contact met de mensen, zowel de professionals als klanten, maken het werk als recruiter tot een groot plezier.

Hij is sociaal, nauwkeurig, gedreven en kan goed samenwerken en communiceren. Niet voor niets is zijn motto dan ook ‘nooit opgeven’. Onrechtvaardigheid is iets waar Dion absoluut niet tegen kan. Waar hij juist wel blij van wordt, is sporten, lekker eten (pasta met zalm) en festivals afstruinen in de zomer. Oftewel, zoveel mogelijk genieten van het leven.

Als hij 10% van zijn tijd aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zou mogen besteden, zou hij kiezen voor sporten met kansarme kinderen. Dat is iets wat Dion aan het hart gaat en hoog op zijn lijstje staat. Alleen al de gedachte om deze kinderen daarmee een glimlach op het gezicht te kunnen toveren, geeft hem enorm veel voldoening.

Deel deze pagina op