over Jolie

Jolie is een echte liefhebster van het vak en houdt van recruitment. Naast haar voorliefde voor recruitment is ze ook graag commercieel bezig in een kleine hechte groep. Er was dan ook geen greintje twijfel te bekennen toen Zendkracht op haar pad kwam: haar ideale match made in heaven!

Kandidaten spreken en samen uitzoeken waar ze goed in zijn, en waar mogelijk andere inzichten geven, zijn zaken waar Jolie haar energie vandaan haalt. Ze streeft er altijd naar om de kandidaat verder te helpen naar de volgende stap in zijn carrière.

Jolie Zondag Recruitment Consultant

"Het komt niet goed, je moet het goed maken"

Haar grootste uitdaging zit hem in een planning maken en deze daadwerkelijk volgen. Waar ze beduidend minder moeite mee heeft en extreem goed in is, is koken. Voor een pasta vongole, inclusief een heerlijke koude witte wijn, is dan ook altijd plek en tijd.

Hoewel Jolie altijd een luisterend oor heeft en vol positivisme zit, zijn mensen die in de slachtofferrol kruipen zonder enige reden niet besteed aan haar. Voor deze mensen luidt haar goedbedoelde advies: het komt niet goed, je moet het goed maken. Dat is niet voor niets haar levensmotto.

Als Jolie tenslotte terugdenkt aan haar leukste herinnering, staat er een gebeurtenis met stip op één: erachter komen dat ze zwanger was. Het veranderde haar leven 180 graden in de meest positieve zin van het woord. Haar dochter geldt dan ook als haar absolute trots.

Deel deze pagina op