over Jori

Jori Rucinski is een leergierige Junior Recruiter die bol staat van energie en veel interesses heeft. Hij zei zijn jeugdliefde ‘horeca’ vaarwel en is sinds december 2021 aan boord binnen Zendkracht om zich op professioneel vlak nog verder te ontwikkelen. Hij ziet zijn job als ‘sociaal werk met een commercieel randje’, iets wat hem op het lijf is geschreven.

Jori Rucinski Junior Recruiter

"De aanhouder wint"

Mensen motiveren en over de streep trekken is dan ook hetgeen waar hij in uitblinkt. Niet voor niets luidt zijn motto ‘de aanhouder wint’. Waar Jori iets meer moeite mee heeft, is mensen die niet de waarheid spreken en hun afspraken niet nakomen.

Jori mag met recht een échte Bourgondiër worden genoemd. Samen met zijn vriendin door Toscane rijden en lekker eten is iets waar hij absoluut blij van wordt. Het schijnt zelfs zo te zijn dat je hem voor een echte Italiaanse pizza midden in de nacht wakker kunt maken. En wat jullie misschien ook niet wisten, is dat Jori muzikale skills heeft en in zijn vrije tijd volop muziek maakt. Wie weet wat dat in de toekomst nog allemaal brengt!

Deel deze pagina op