over Justice

Justice zocht een nieuwe uitdaging en heeft deze sinds december 2021 gevonden binnen Zendkracht als Junior Recruiter. Zij krijgt de eerste periode on the job training, zodat ze alle kneepjes van het vak leert. Waar Justice de meeste energie van krijgt, is het contact met verschillende mensen. Zowel aan de kandidatenkant als de werkgeverszijde.

Justice Peters Junior Recruiter

"Als je er niet vrolijk van wordt, dan moet je het niet doen"

Haar kracht zit hem voornamelijk in het organiseren en plannen, terwijl het omgaan met meerdere tegenslagen achter elkaar een absolute uitdaging is waar ze aan gaat werken. En als we het hebben over onrechtvaardigheid is dat ook een ‘dingetje’ waar ze niet zo goed tegen kan.

In haar vrije tijd is eten en drinken met vrienden en familie een van de favoriete bezigheden. Het liefst staat Justice dan ook nog achter het fornuis  om uitgebreid te koken, met tagliata met truffelpasta als hoofdgerecht als het aan haar ligt. Natafelen en herinneringen ophalen over familiebezoeken in Tsjechië tijdens de vakanties maken de gezellige avonden helemaal compleet.

Hoewel ze geen idolen heeft, is Justice ontzettend trots op haar oma. Een sterke vrouw die al twee keer kanker heeft overwonnen en zich sindsdien altijd heeft ingezet voor KWF Kankerbestrijding. Hiervoor heeft zij al duizenden euro’s opgehaald voor verschillende onderzoeken naar kanker. Zij is dan ook een echte inspirator voor Justice!

Deel deze pagina op