over Kim

Kim is een ambitieuze jonge vrouw die weet wat ze wil én waarom. Een optimistische, resultaatgerichte denker die zich concentreert op hoofdlijnen, daarbij de details niet uit het oog verliest, en vaart wil maken. Een afwachtende houding is haar vreemd, ze laat zich door niets of niemand afremmen. Daarvoor is ze te energiek.

Kim Feij Recruitment Consultant | MyDrives Consultant | Onderhandelaar

"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden (Albert Einstein)"

Ze laat geen kans voorbijgaan om de zaak op gang te brengen, om inventief in te spelen op nieuwe kansen en mogelijkheden. Haar creativiteit, jovialiteit en opmerkzaamheid maken haar een betrokken recruiter. Ze is altijd bereid net dat beetje extra te geven.

Ze houdt van de afwisseling in haar werk, is competitief en haalt energie uit de positieve interactie met zowel klanten als kandidaten. Echt contact maken met elkaar, oprechte interesse tonen en samen Bourgondisch genieten, die zaken zijn belangrijk voor haar. Zo heeft Kim een zwak voor Italiaanse oudjes waarmee ze op vakantie regelmatig een espresso drinkt. In haar vrije tijd is ze fanatiek boksend te vinden in de sportschool want, zo zegt ze zelf, boksen zorgt voor een goede focus.

Deel deze pagina op