over Malika

Malika is een echte doener die graag werk uit handen neemt van haar collega’s. Lekker bezig zijn en collega’s ondersteunen zijn zaken waar onze behulpzame Malika boordevol energie van krijgt. Er is tenslotte altijd wel iets te doen, toch?! Ze is altijd goed voorbereid en houdt ervan als haar takenlijst compleet is afgevinkt aan het einde van de dag.

Malika Hoffman Recruitment backoffice medewerker | Talent Sourcer

"Alles komt goed"

Deze recruitment backoffice medewerker geniet volop van het leven. Schotland is haar favoriete bestemming, waar ze meerdere malen is geweest. Genietend van de adembenemende natuur kijkt ze haar ogen telkens weer uit. Bijkomend voordeel van Schotland is natuurlijk dat er volop whisky aanwezig is in elke pub, en laat Malika nou toevallig ook een grote voorliefde hebben voor dit lekkere drankje.

Naast reizen gaat Malika’s hart ook sneller kloppen als er dieren in de buurt zijn. Haar eigen katjes zijn haar alles, naast haar bonsaiboompjes waar ze goed voor zorgt. Last but not least: Malika vindt het heerlijk om haar heupen los te gooien en te dansen op zijn tijd. Zo beschikt ze zelfs over de nodige tapdanceskills die absoluut de moeite waard zijn.

Deel deze pagina op