over Nadia

“Ieder nadeel heeft zijn voordeel en waar de ene deur dicht gaat, gaat een andere deur weer open”. Met deze optimistische instelling staat Nadia, naar voorbeeld van haar vader, in het leven. Ze laat zich niet snel uit het veld slaan en weet zichzelf en anderen steeds weer te motiveren om elke situatie van de positieve kant te bekijken.

Nadia Dzon Recruitment Consultant | Talent Sourcer | Wij(n)kenner

"Ieder nadeel heeft zijn voordeel en waar de ene deur dicht gaat, gaat een andere deur weer open"

Ook in haar werk voert enthousiasme en gedrevenheid de boventoon. Ze krijgt veel energie van het helpen van mensen en het geeft haar veel voldoening mensen te mogen begeleiden bij het vinden van een nieuwe passende baan. Werken binnen een team waarin ze zichzelf kan zijn en waar met een gezonde drive aan ambitieuze, mooie doelstellingen gewerkt wordt, haalt het beste in Nadia naar boven. Collegialiteit en oprechtheid heeft ze hoog in het vaandel staan.

Samen met haar damesclub Dirigentes draagt ze graag haar steentje bij aan de maatschappij door bijvoorbeeld een kledinginzameling te organiseren of met ouderen naar de dierentuin te gaan.

Verder brengt ze haar vrije tijd graag door met vriend Martijn, zoontje Lucas, familie en vrienden, die ze graag verwent met een lekker etentje of een gezellige wijnavond.

Deel deze pagina op