Over Tim

Tim is sociaal, sensitief, creatief en zoekt voortdurend verbinding en aansluiting met anderen. Laat dat nu net zijn taak zijn binnen Zendkracht; bruggen bouwen tussen collega’s onderling, maar meer nog tussen bedrijf en markt. Zijn functie bestaat uit het ‘vermarkten’ van zijn collega’s, zo zegt hij zelf, en daarmee de klant verleiden en vasthouden.

Tim Huijts Marketing Manager | User Experience Designer | Uitdager

"I know i was born and i know that i'll die, the in between is mine"

Met een bovengemiddelde drijfkracht en een enorm enthousiasme gaat hij doelgericht te werk. De grote Pearl Jam-fan is een snelle, innovatieve denker, die altijd zijn gevoel volgt, maar zeker niet impulsief is. Zijn kennis over marketing, branding, design en social media komt voort uit een open mind, die zich met veel aandacht en concentratie in de materie verdiept.

Muzikaal staat Eddie Vedder met stip bovenaan de favorietenlijst van deze marketingmanager, zakelijk gezien heeft hij veel waardering voor Steve Jobs en MVV blijft voor hem de mooiste voetbalclub van de wereld. Hoe cliché het ook klinkt, zijn vriendin en dochter betekenen alles voor hem. Vroeger zag Tim zichzelf niet als familieman, maar zijn gezinnetje is het beste wat hem ooit is overkomen.

Deel deze pagina op