Over Ons

de kernwaarden

We willen waarde toevoegen aan zowel organisaties als kandidaten. Deze intentie maakt dat we altijd vanuit onze vier kernwaarden handelen: persoonlijk, oprecht, lef en humor. Deze waarden lopen dan ook als een rode draad door al onze werkprocessen.

ondersteuning in het recruitmentproces

Zendkracht begrijpt de moeilijkheid van het vinden van goed personeel in de huidige arbeidsmarkt en wij helpen onze opdrachtgevers graag bij dit proces.

Wij denken actief mee met onze klanten en nemen ze ook mee in onze visie en werkprocessen.
In de zoektocht naar de juiste kandidaat kijken wij naar meer dan alleen opleiding en vaardigheden. Wij kijken, indien gewenst samen met één van onze MyDrives specialisten, ook naar iemands persoonlijkheid en drijfveren. Past dit talent echt binnen het bedrijf en binnen het team? Zijn beide partijen van toegevoegde waarde voor elkaar? Zo niet, dan zijn we hier open en eerlijk over en gaat onze zoektocht verder. Zendkracht gaat niet voor het snelle scoren, maar voor duurzaam resultaat.

oog voor talent

Waar krijgt iemand energie van, wanneer staat iemand écht in zijn kracht? Hier zoomen wij graag op in, zodat we oprecht een goede en passende baan kunnen vinden. De overstap van een huidige baan naar een nieuwe baan is niet niks en daarom zijn we nauw betrokken bij onze kandidaten tijdens het gehele proces, denken wij graag mee en geven we onderbouwd advies.

Deel deze pagina op